PROMO TERKINI: Beli 1 Unit FREE 1 Unit Lihat Offer!

Khas buat anda yang aktif & lasak...

 

 

Tingkatkan Fleksibiliti, Tenaga, Stamina & Kekuatan tubuh dengan TARONG!

 

Opss! ini bukan iklan ubat kuat ye. Bagi anda yang sering keletihan, kuat mengantuk, badan jadi lemah & lesu, tidur tak lena, mudah tercedera bila bersukan atau buat kerja berat.. InsyaAllah, Tarong satu-satunya penyelesaian terbaik untuk anda!

 

✅Hanya sarung di pergelangan tangan

✅Mengandungi 3000 Ion Negatif

✅Tiada unsur syirik mahupun munafik

✅Saiz boleh ejas. No problem

✅Sangat berkesan atasi masalah di atas

Adakah anda sedang bertarong dengan masalah ini?

Image

1. Selalu rasa letih/penat/lesu/tak bertenaga/kurang stamina

Image

2. Anxiety/cemas/resah gelisah/panik/susah nak fokus & fikiran terganggu

Image

3. Susah tidur malam. Tidur tak lena. Bangun pagi rasa berat

Image

4. Berjaga hingga lewat malam. Buat overtime hingga sakit bahu & leher

Image

5. Mudah rasa mengantuk ketika bekerja, berehat, memandu seolah-olah anda pemalas!

Image

6. Rasa stress dengan kehidupan yang semakin menekan, huru hara & kacau bilau

Atau anda mungkin baru sembuh dari serangan Kovid/19?

 

Pesakit Kovid yang baru sembuh biasanya akan alami gejala KELESUAN, KELETIHAN & KURANG TENAGA selama 3 bulan. Anda perlukan 'sesuatu' untuk atasi kelesuan agar dapat hidup dengan gembira.

Image

Atau mungkin anda seorang suri rumah...

 

yang tengah stress gila akibat terpaksa berkurung hari-hari kat rumah sambil jaga 2-3 orang anak yang perangai sorang2 macam tarzan. Terasa penat ya amat kemas rumah siang ke malam, bersilat kat dapur, lipat baju berbakul-bakul. Tambah2 musim PKP kena pulak ajar anak buat kerja sekolah. Pengsan!

Image

Jika Ya, andalah yang kami cari sejak azali. Kami pakar tingkatkan stamina, fokus, kekuatan & keseimbangan tubuh anda ke tahap optimum!

Image
Image

MEMPERKENALKAN – 'TARONG: BE EXTRA' GELANG TENAGA YANG MENGANDUNGI

 

3000 ION NEGATIF

 

MENJADIKAN DARAH DALAM BADAN PEMAKAI BERGERAK LANCAR & MAMPU MEMERANGKAP LEBIH BANYAK OKSIGEN KE DALAM TUBUH. OKSIGEN YANG BANYAK MEMASTIKAN TISU & ORGAN BERFUNGSI 60X GANDA LEBIH BAIK & TIP TOP!

 

HANYA SARUNG DI PERGELANGAN TANGAN

SENANG & BERKESAN!

 

?Ini bukan tangkal sihir
?Takde kaitan dengan Jin Ifrit
?100% menggunakan teknologi sains
?Patuh syariah boleh dipakai kaum lelaki (sumber: Ceramah Ustaz Somad berkenaan hukum lelaki memakai gelang)

TAHUKAH ANDA?

Image

Wachaaa!! Dalam seni beladiri kung fu, taichi dan shaolin yang anda sering tonton di tv...

 

mereka menekankan kepada pengaliran chi dalam badan. Chi atau tenaga badan ini sebenarnya adalah ion negatif. Chi boleh dibentuk dengan penumpuan minda dan keikhlasan.

Image

Kajian menunjukkan antara hikmah sembahyang jemaah...

 

supaya ion-ion yang positif atau negatif yang berlebihan yang ada dalam tubuh seseorang itu disebarkan sama rata kepada yang lain dan menjadikan kedudukan ion seimbang. Perseimbangan ion amat penting bagi manusia.

Image

Pernah bawa aweks bersantai di air terjun?

 

Rasa segar & best je bila pergi air terjun kan. Kesegaran sebenarnya berkait rapat dengan ion negatif. Semakin banyak ion negatif, semakin segar suasana. Apabila mentari semakin terik, kandungan ion negatif semakin berkurangan sementara ion positif meningkat. Ketika ini, suasana tidak segar lagi kerana ion positif meletihkan kita. Ya! di kawasan air terjun ada banyak ion negatif.

Saksikan video demo di bawah bagaimana cara mengukur jumlah Ion Negatif di dalam TARONG

Image
Image
Image
Image
Image

❝Reka bentuk yang menarik. Tak cepat letih. Cycling 40 hingga 50 kilometer steady je & golfing 18 hole pun steady❞ - Suhaimi

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

APA KATA PENGGUNA TARONG?

 

Jangan percaya apa kami cakap.
Baca testimoni dan review daripada pengguna TARONG sendiri. Hanya tindakan yang membezakan mereka dengan anda. (Testimoni akan ditambah dari semasa ke semasa)

 

⭐⭐⭐⭐⭐

1) Feedback Mohd Adli, 40 Tahun

 

Seorang peniaga ayam sepenuh masa yang berniaga dari pagi sampai ke malam demi menyara keluarga. Dia punya letih hanya Allah yang tahu. Namun setelah memakai Tarong segalanya berubah.

2) Feedback Din, 25 Tahun

 

Seorang anak muda yang gemak melakukan aktivit lasak turun naik gunung, main bermacam-macam jenis sukan.  Tarong sangat membantu membina kekuatan sebenar.

3) Feedback Hasnol Hassan Ariff, 50 Tahun

 

Seorang artis popular yang sering menyanyi live di fesbuk hampir setiap hari, memerlukan stamina dan tenaga yang cukup untuk memastikan persembahan sentiasa tip top!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

KELEBIHAN MEMAKAI TARONG

Image

Berita baik untuk anda jika order sekarang!

Image

Anda takut ditipu beli secara online?

 

Takpe jangan risau. Anda order je melalui website ni tanpa keluarkan 1 sen pun. Dah dapat barang nanti, baru bayar. Nak terus bayar masa order pun boleh. Lebih jimat & selamat.

 

Confirm sampai ke?

 

Confirm! Tarong akan sampai dalam 1-3 hari bekerja bergantung pada lokasi anda. Sila sediakan wang secukupnya untuk diberikan kepada penghantar iaitu NINJAVAN/J&T. Walau lockdown, kita tetap bekerja & penghantaran berlaku setiap hari bekerja.

Setiap pembelian anda dilindungi 2 jaminan tahap dewa!

Image
Image
Image

Last but not least, kenal ni siapa?

 

KHAIRUL FAHMI CHE MAT a.k.a APEK gaiss...

 

Kalau player professional macam Apek yang dah menang Pingat Emas Sukan SEA, yang hari-hari kerjanya berlari, melompat sana sini pun guna & merasai keberkesanan TARONG, apa lagi nak diragui? Come on!

TAPI INGAT! Tiada benda yang kekal di dunia ini termasuklah tawaran gila kami yang akan tamat pada bila-bila masa sahaja!

Countdown

Jadi dengan segala kelebihan & jaminan yang diberikan, adakah berbaloi untuk anda mliliki TARONG? YA boss! 100% sangat berbaloi!

 

DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI!

 

DAH READY? OK PILIH DESIGN KEGERMARAN ANDA SEKARANG!

ALPHA [Pilihan Azlan Johar]

 

Khas untuk mereka yang extreme dan berani, ganas untuk menjalani kehidupan seharian dan memerlukan power yg menjadi idola orang ramai nanti.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit Kad)

 

RM359 RM179

MARCOS

 

Khas untuk mereka yang mementingkan rahsia dan privasi , sukar dibaca orang lain dan  menjadi orang penting pada sekeliling kita tanpa kita siapalah mereka.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit Kad)

 

RM359 RM179

GREEN BERET

 

Khas kepada mereka yang mementingkan cita cita dan bekerjaya, yang positif memburu kejayaan lebih tinggi daripada rakan sekeliling.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit Kad)

 

RM359 RM179

NAVY [Pilihan Khairul Fahmi Che Mat]

 

Khas kepada mereka yang bercita-cita menjadi persona yang hebat dan sentiasa merendah diri menyamar menjadi biasa namun hakikatnya adalah orang luar biasa.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit Kad)

 

RM359 RM179

DELTA

 

Khas untuk mereka yg mementingkan kelincahan dan kepantasan bila melakukan sesuatu,dan mementingkan kestabilan dalam hidup ini.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit Kad)

 

RM359 RM179

KNOX

 

Khas untuk mereka yang mementingkan kebersihan dan ketengangan dan sentiasa positif, dan mementingkan kejayaan dalam hidup ini.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit Kad)

 

RM359 RM179

ACE [Pilihan Akmal Rizal Ahmad Rakhli]

 

Khas untuk mereka yang tenang kita pasti menang, bijak dan terpaling rilex dalam menguruskan kerja dengan penuh tanggunjawab.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit Kad)

 

RM359 RM179

Soalan yang sering ditanya:

Takpe boss. Orang tanya saya jawab. Orang kecam saya hantar santau?. Dalam TARONG ada lebih dari 3000 ion negatif, tertinggi di pasaran Malaysia & luar negara. Buktinya ada dalam video demo kat atas. Jemput tengok ya.
Boleh je bossku. Takde masalah apa pun. Pakai je tanpa was-was.
Ion negatif akan terus bertahan selagi mana tak putus atau rosak.
Sangat boleh! Sebab TARONG ni sifat dia kalis air. Cara pakai pun kemas tak mudah jatuh atau hilang sewaktu menyelam.
Ya boleh. Hukum lelaki memakai TARONG: 1. Wanita tidak berhias dengan perhiasan getah silikon. Umum mengetahui lelaki tidak boleh memakai perhiasan wanita atau menyerupai wanita. 2. TARONG dibuktikan dengan sains mempunyai ion negatif yang diukur dengan alat (rujuk video demo di atas). 3. Larangan memakai gelang di dalam hadis adalah gelang jampi atau dikenali sebagai tangkal. TARONG tidak dijampi atau diruqyah sekalipun. 4. Konsepnya sama seperti makan pandol ketika sakit. Bukan panadol yang menyembuhkan tapi Allah. I'tikad pemakai TARONG hendaklah bukan ia yang menyembuhkan dan memberikan tenaga, tetapi Allah.
Jika ada sebarang soalan & keraguan, terus hubungi atau whatsapp nombor di bawah: Bro Hanif - 60132236447
Ye ada. Kami akan caj RM1 sahaja untuk penghantaran seluruh semenanjung Malaysia jika anda buat bayaran sebelum dapat barang. Sangat jimat & berbaloi. Tapi jika anda memilih untuk bayar selepas dapat barang (COD), caj sebanyak RM12 akan dikenakan. Jika anda berada di Sabah, Sarawak & Labuan, caj RM10 dikenakan. TIADA COD.