PROMO TERKINI: BELI 2 PERCUMA 1 Lihat offer!

YA ALLAH LETIHNYA..!

 

SETIAP HARI RASA TAK LARAT.

TIDUR MALAM SUSAH LENA.

BANGUN PAGI BADAN LESU, KEPALA BERAT & TAKDE MOOD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sumpah SEDIH & STRESS sangat. Yang paling takut bila tiba-tiba ANXIETY ATTACK tak kira masa. Rasa macam nak mati! 

KORANG ADA TAK MASALAH NI?

⚠️Badan Letih, Lesu, Penat & Kurang Tenaga

⚠️Kepala Stress, Berat & Fikiran Serabut

⚠️Selalu Mengantuk Ketika Memandu

⚠️Sakit Belakang, Pinggang, Bahu, Leher & Saraf

⚠️Susah Tidur Malam & Lena Tak Puas (Insomnia)

⚠️Anxiety Attack

TAK RAMAI YANG FAHAM STRUGGLE ORANG CEPAT LETIH NI. KADANG DITUDUHNYA KITA MALAS, MENGADA-NGADA, PENYEGAN, BALOQ LIAT. PATUT KE?

Asbab dari letih je, banyak masalah lain timbul. Kan best kalau boleh KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI, BADAN CERGAS MINDA SIHAT. Baru la steady, mantap & proaktif.

 

Hey! Korang jangan risau. Saya ada solusinya semudah A-B-C.

InshaAllah semua masalah di atas setel!

 

Tak perlu makan suppliment

Tak perlu joging untuk dapatkan stamina

Tak perlu tidur lama untuk recharge tenaga

Hanya perlu pakai di tangan sejibik macam jam

DIAKTIFKAN OLEH

3000 Hingga 6000 Ion Negatif 

3 Hingga 7 Neodymium Magnet

yang meningkatkan kelancaran peredaran darah sekaligus  memerangkap lebih banyak oksigen ke dalam tubuh. Oksigen yang banyak memastikan organ dan tisu badan berfungsi dengan jauh lebih baik.

 

BETUL KE TARONG NI BERKESAN? BUKTIKAN!

Jangan percaya apa kami cakap.
Hayati komen jujur daripada pengguna TARONG sendiri sejak tahun 2020.

Hanya tindakan yang membezakan mereka dengan anda.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

(Seorang pegawai Polis merasai kesan yang cukup sensasi selepas sehari memakai Tarong. Immediately Effect!)

(Seorang pensyarah & counselor yang selalu keletihan & tidur malam terganggu. Asbab Tarong semuanya selesai)

(Masalah tidur, letih yang membelenggu akhirnya selesai. Encik kucing pun terjebak sekali)

(Tak lemah, tak letih, tak lesu. Bangun pagi pun sedap. Simple. Hanya yang dah cuba je tahu)

(Sudah mengidap ANXIETY selama 10 tahun. Alhamdulillah dengan Tarong, kemaraan anxiety durjana dapat dikekang)

APA BUKTI DALAM TARONG ADA BERIBU-RIBU ION NEGATIF? 

Jawapannya mudah je. Kami ada alat mengesan ion negatif atau dalam omputih disebut 'Ion tester'. Jom tengok kami demo.

(Disclaimer: Jumlah ion negatif bagi setiap gelang mungkin berbeza dari apa yang dinyatakan atas faktor2 di luar jangkaan)

FURY VS FORCE VS FLAME VS FUSION

FURY SERIES

 

FURY SERIES adalah versi paling ADVANCE & PREMIUM. Diaktifkan oleh maximum sehingga 6000 LEBIH ION NEGATIF, digabungkan dengan 7 NEODYMIUM MAGNET berkuasa 18K Gauss semestinya menjadi pilihan ramai. 

FORCE SERIES

 

 FORCE SERIES turut memiliki 7 NEODYMIUM MAGNET namun jumlah ion berbeza berbanding Fury iaitu sebanyak 5000 ION NEGATIF. Pun begitu, ia tetap menjadi pilihan ramai atas faktor harga yang lebih rendah berbading Fury.

FLAME SERIES

 

Seperti Fury, Force & Fusion, FLAME SERIES turut dihasilkan menggunakan getah silikon berkualiti tinggi yang selesa di pakai, tahan lasak, anti karat, anti putus & kalis air. Diaktifkan oleh 4000 hingga 5000 ION NEGATIF & 3 NEODYMIUM MAGNET berkuasa 8K Gauss menjanjikan kemantapan tahap BoBoiBoy kuasa 5.

FUSION SERIES

 

Ini adalah variant paling asas dalam keluarga Tarong. Menyimpan sekitar 3000 hingga 4000 ION NEGATIF, FUSION SERIES tidak dilengkapi sebarang magnet. Pun begitu, keberkesanannya adalah teruji & terbukti. Malahan, rekabentuknya yang simple, minimalist & sporty menjadikan sang pemakai kelihatan kacak bergaya dicintai para dara & teruna. 

.

PROMOSI APA HARI INI?

Khas untuk pembeli di website ini sahaja. Promosi ini sangat terhad tau. Siapa cepat dia dapat. Awak tengok gambar di bawah ni untuk penjelasan lanjut wokay.

(Beli 2 unit Tarong Fury/Force/Flame Series (mix & match) FREE Fusion Series)

(Setiap pembelian Tarong auto dapat discount separuh harga 50%)

(Kualiti datang bersama warranty. Tarong dilindungi warranty sehingga 1 tahun)

(FREE POSTAGE ke seluruh semenanjung Malaysia. Sabah & Sarawak tambah RM12 sahaja)

"Saya memang berminat, tapi kena tunggu gaji"

Jangan risau.. Kami turut sediakan pakej bayaran ansuran selama 3 bulan melalui aplikasi ATOME di smart phone. Anda buat bayaran untuk first month dulu, kemudian kami terus pos laju-laju. Bakinya bayar kemudian. Amacam? On tak on?

(Pastikan anda muat turun dulu aplikasi ATOME dalam telefon bimbit anda ya)

Sedaghee...

 

Dalam hidup ni ada banyak perkara & amanah yang kita wajib tunaikan. Nak cari rezeki halal, nak bahagiakan keluarga, nak berbakti pada mak ayah, nak konsisten buat ibadah, nak bersukan. Semua tu perlukan BADAN YANG CERGAS, MINDA YANG SIHAT & EMOSI YANG STABIL.

Jadi, tolong jangan layan sangat rasa letih, penat & lemah tu. Pakai je Tarong. 100% kegunaan luaran, tiada kesan sampingan, dijamin selamat InshaAllah. Nak online transfer boleh, nak COD boleh, kad kredit boleh, nak ansuran pun boleh. No problem!

.

BISMILLAH

Jom pilih Series mana yang berkenan di hati.

.

Soalan-soalan lazim;

Keunikan Tarong adalah terletak pada ketinggian jumlah Ion Negatif yang terdapat di dalamnya. Tarong mengambil manfaat dari ion negatif yang dapat melancarkan aliran darah si pemakai. Perjalanan darah yang lancar akan memerangkap lebih banyak oksigen ke dalam tubuh badan. Oksigen yang banyak dan mencukupi menjadikan tisu dan organ badan berfungsi dengan kadar maksimum. Apabila sistem badan lancar & teratur makan kesannya sangat luarbiasa.

Tidak. Ion negatif di tanam pada keseluruhan gelang dari pangkal sampai ke hujung. Bermakna, jika tiada magnet atau button sekalipun, ion negatif tetap ada & tidak berkurang jumlahnya.

Ya boleh. Tarong dihasilkan dari getah silikon import berkualiti tinggi. Namun jika berwudhuk pastikan gelang dalam keadaan longgar agar mudah dilalui air.

Ya boleh. Ion negatif tiada kaitan dengan emas mahupun mekanikal yang ada dalam jam tangan. Begitu juga sebaliknya.

Bergantung pada keselesaan anda. Kalau selesa kanan pakai kanan. Kalau selesa kiri pakai kiri. No problem.

Bergantung pada tubuh masing-masing. Ada yang pakai sekejap terus rasa. Ada yang seminggu kemudian baru rasa. Yang penting anda perlu terus konsisten pakai.

Terapi magnet diketahui umum sangat baik untuk otot & sendi. Jika anda mengalami masalah berkaitan sendi, lutut atau lotot disarankan pilih Force atau Flame Series.

1. Tindak balas yang dihasilkan oleh 7 Neodymium magnet adalah sekali ganda lebih kuat dari 3 Neodymium magnet.

2. Perbezaan kedua adalah pada harga.

1. Badan rasa lebih bertenaga
2. Kurang letih, penat & lesu berbanding sebelum ni.
3. Tidur malam lebih lena & puas.
4. Tidak mengantuk ketika memandu
5. Mengurangkan stress
6. Bantu kurangkan sakit badan, pinggang, bahu & leher.
7. Atasi masalah lutut & sendi.
8. Atasi masalah Anxiety & panic attack.
9. Badan rasa lebih ringan & cergas.

Disclaimer :

 

Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. Tiktok is a Registered Trademark of Tiktok.com. The site tarong.my is not affiliated with Facebook.com or Tiktok.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.

 

It is not intended to be a substitute for professional medical advice, diagnosis, or treatment. Always seek the advice of your physician or other qualified healthcare provider with any questions you may have regarding a medical condition. Our products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.