PROMO RAMADHAN: Setiap PEMBELIAN Tarong, PERCUMA 1 Botol Perfume Istimewa Lihat Offer!

Promosi DISKAUN 50% + FREE GIFT padu + WARRANTY seumur hidup + COD dapat barang baru bayar akan tamat dalam masa...

Countdown

INILAH RAHSIA SEBENAR TINGKATKAN TENAGA, STAMINA, FOKUS & KEKUATAN TUBUH KE TAHAP OPTIMUM DENGAN STEADY!

 

HANYA SARUNG DI PERGELANGAN TANGAN, TERUS RASA PERBEZAAN DALAM 1-7 HARI. SERIUS! 

 

Ini bukan tangkal sihir
✅Takde kaitan dengan Jin Ifrit
✅100% aplikasi teknologi sains
✅Patuh syariah boleh dipakai kaum lelaki

"Perhhh.. lejen bole sepak tanah air pun rekomen Tarong boss..."

ADAKAH ANDA HADAPI MASALAH INI SETIAP KALI BUAT AKTIVITI LASAK / BERSUKAN / BEKERJA?

Jika Ya, andalah yang kami cari sejak azali. Kami pakar tingkatkan kesihatan, tenaga, stamina, fokus, kekuatan & keseimbangan tubuh anda ke tahap optimum!

MEMPERKENALKAN – 'TARONG: BE EXTRA' GELANG TENAGA YANG MENGANDUNGI LEBIH

 

3000 ION NEGATIF

 

MENJADIKAN DARAH DALAM BADAN PEMAKAI BERGERAK LANCAR & MAMPU MEMERANGKAP LEBIH BANYAK OKSIGEN KE DALAM TUBUH. OKSIGEN YANG BANYAK MEMASTIKAN TISU & ORGAN BERFUNGSI 60X GANDA LEBIH BAIK & TIP TOP!


✅Tahan lasak & kalis air
✅Saiz boleh laras macam jam
✅Design yang memukau & elegen
✅Selesa dipakai tiada rasa gatal
✅Sesuai untuk lelaki & wanita

✅Ada pelbagai warna untuk digayakan

7 KELEBIHAN & KEHEBATAN TARONG

INI BUKAN TAHYUL...

 

Tarong telah terjual sebanyak 10,000 unit dalam beberapa bulan je. Bukan setakat atlet malahan chef, askar, polis, doktor, cikgu, ahli perniagaan, rider foodpanda, abang lori angkat barang, janda semua menggunakan Tarong demi kekal bertenaga sepanjang hari!

"YEKE DALAM TARONG ADA LEBIH 3000 ION NEGATIF? TAHU MANA?"

 

Okay.. jom kita cuba try test guna alatan khas yang kami import dari luar negara berharga RM4,000 ni untuk mengesan berapa banyak ion negatif ada dalam TARONG. Jika anda ada budget, boleh beli & test sendiri untuk keyakinan yang mendalam?

PERBANDINGAN ION POSITIF & ION NEGATIF

APA KATA PENGGUNA TARONG?

 

Jangan percaya apa kami cakap. Baca testimoni dan review daripada pengguna TARONG sendiri. Hanya tindakan yang membezakan mereka dengan anda.

 

(Testimoni akan ditambah dari semasa ke semasa)

 

⭐⭐⭐⭐⭐

1) Feedback Khairul Fahmi Che Mat

 

Kenal tak? Player kebangsaan pun rekoman Tarong. Maknanya Tarong bukan biasa2. InshaAllah pemakaian Tarong bantu tingkatkan prestasi!

2) Feedback Hafiz Hashim

 

Bukan setakat player bola, pemain badminton pun turut menggunakan khidmat Tarong dalam melakukan latihan & mendidik anak muda sampai menjadi juara dunia satu hari nanti.

3) Feedback Bro Mohd Fadzli

 

Bro Fadzil ni seorang peminat sukan berbasikal. Kerja kayuh je sampai nak muntah. Tapi lepas pakai Tarong berubah 180 darjah. Mantap bossku!

Berita baik jika anda order sekarang!

 

 

Kami turut menyediakan beberapa HADIAH ISTIMEWA untuk anda. Berapa unit yang anda beli sekalipun, tetap akan dapat hadiah percuma dari kami.

Bukan tu je.. ada lagi. Setiap pembelian anda dilindungi 2 jaminan tahap dewa!

Jadi dengan segala kelebihan & jaminan yang diberikan, adakah berbaloi untuk anda mliliki TARONG? YA boss! 100% sangat berbaloi!

 

DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA DISKAUN 50%!

Klik button sampai sini

NAVY

 

Khas kepada mereka yang bercita-cita menjadi persona yang hebat dan sentiasa merendah diri menyamar menjadi biasa namun hakikatnya adalah orang luar biasa.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

GREEN BERET

 

Khas kepada mereka yang mementingkan cita cita dan bekerjaya, yang positif memburu kejayaan lebih tinggi daripada rakan sekeliling.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

ALPHA

 

Khas untuk mereka yang extreme dan berani, ganas untuk menjalani kehidupan seharian dan memerlukan power yg menjadi idola orang ramai nanti.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

MARCOS

 

Khas untuk mereka yang mementingkan rahsia dan privasi, sukar dibaca orang lain dan  menjadi orang penting pada sekeliling kita tanpa kita siapalah mereka.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

BRAVO

 

Khas untuk mereka yang mementingkan rahsia dan privasi, sukar dibaca orang lain dan  menjadi orang penting pada sekeliling kita tanpa kita siapalah mereka.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

ACE

 

Khas untuk mereka yang tenang kita pasti menang, bijak dan terpaling rilex dalam menguruskan kerja dengan penuh tanggunjawab.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

KNOX

 

Khas untuk mereka yang mementingkan kebersihan dan ketengangan dan sentiasa positif, dan mementingkan kejayaan dalam hidup ini.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

DELTA

 

Khas untuk mereka yg mementingkan kelincahan dan kepantasan bila melakukan sesuatu,dan mementingkan kestabilan dalam hidup ini.

 

(✅Kaedah bayaran: COD | Online Banking | Kredit/Debit Kad)

 

RM359 RM179

Soalan yang sering diatanya:

Takpe boss. Orang tanya saya jawab. Orang kecam saya hantar santau?. Dalam TARONG ada lebih dari 3000 ion negatif, tertinggi di pasaran Malaysia & luar negara. Buktinya ada dalam video demo kat atas. Jemput tengok ya.
Boleh je bossku. Takde masalah apa pun. Pakai je tanpa was-was.
Ion negatif akan terus bertahan selagi mana tak putus atau rosak.
Sangat boleh! Sebab TARONG ni sifat dia kalis air. Cara pakai pun kemas tak mudah jatuh atau hilang sewaktu menyelam.
Ya boleh. Hukum lelaki memakai TARONG: 1. Wanita tidak berhias dengan perhiasan getah silikon. Umum mengetahui lelaki tidak boleh memakai perhiasan wanita atau menyerupai wanita. 2. TARONG dibuktikan dengan sains mempunyai ion negatif yang diukur dengan alat (rujuk video demo di atas). 3. Larangan memakai gelang di dalam hadis adalah gelang jampi atau dikenali sebagai tangkal. TARONG tidak dijampi atau diruqyah sekalipun. 4. Konsepnya sama seperti makan pandol ketika sakit. Bukan panadol yang menyembuhkan tapi Allah. I'tikad pemakai TARONG hendaklah bukan ia yang menyembuhkan dan memberikan tenaga, tetapi Allah.
Jika ada sebarang soalan & keraguan, terus hubungi atau whatsapp nombor di bawah: Bro Hanif - 60132236447
Ye ada. Kami akan caj RM5 sahaja untuk penghantaran seluruh semenanjung Malaysia. Sangat jimat & berbaloi.